Μόλις ανέβηκαν
recent

Οι ψεύτικοι ήρωες των ταυρομαχιών

Λίγο πριν πέσει νεκρός στην αρένα ο ταύρος, ένας ακτιβιστής κατά των ταυρομαχιών, του δίνει το τελευταίο φιλί της ζωής του.Ο Ταύρος δεν είναι επιθετικό ζώο. Ο λόγος που είναι θυμωμένος είναι γιατί μέρες είναι νηστικός και βάναυσα ταλαιπωρημένος.

Ακτιβιστής κατά των ταυρομαχιών

Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουν όλοι όσοι έχουν για θεούς τους ταυρομάχους και τους θαυμάζουν, δεν είναι ένα δυνατό ζώο, αλλά ένα ταλαιπωρημένο, βασανισμένο και εξαντλημένο ψυχικά ζώο. 

Σε αυτό το υπερήφανο και δυνατό πλάσμα, βάζουν υγρές εφημερίδες στα αυτιά του και τα μάτια του είναι γεμάτα βαζελίνη για να θολώνουν την όρασή του.Τα ρουθούνια του είναι γεμάτα βαμβάκι ώστε να του κόβει την αναπνοή και στα γεννητικά του όργανα έχουν κολλήσει μια βελόνα.Υποσιτίζεται για μέρες ώστε να είναι αδύναμος και είναι φυλακισμένος για μέρες σε ένα σκοτεινό κουτί ώστε να χάσει τον προσανατολισμό του και να του δημιουργηθεί στρες.

Έτσι όταν βγαίνει στην αρένα από το κουτί αυτό, τρέχει απεγνωσμένα νομίζοντας πως το μαρτύριο του έχει τελειώσει. Αντί αυτού το εξαντλημένο και κακοποιημένο ζώο έχει να αντιμετωπίσει τις ιαχές του πλήθους και τους δολοφόνους του που το εξαντλούν ακόμη περισσότερο με τα χτυπήματα τους.

Τι ηρωισμός. Τι γενναιότητα. Πως ο άνθρωπος έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο κτήνος που δολοφονεί για την απόλαυσή του. Είμαστε μοναδικοί σε αυτό τον πλανήτη.
Προμηθέας

Προμηθέας

2 σχόλια:

  1. Είναι σοκαριστικό. Δεν γνώριζα αυτές τις λεπτομέρειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σταματήσουν τώρα αυτές οι αθλιότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμα σας και τις παρατηρήσεις σας

Από το Blogger.